Știri

SC VITAL SA, prezentă la EXPOAPA 2023 - Sibiu

SC VITAL SA, prezentă la EXPOAPA 2023 - Sibiu

Cea mai mare desfășurare de forțe din domeniul apei, Forumul Regional al Apei “Dunăre - Europa de Est" a debutat ieri la Sibiu.
“Pentru ca ne dorim să fim aproape de utilizatorii noștri și să le oferim cele mai bune servicii, suntem prezenți acolo unde profesioniștii din domeniu își prezintă produsele.” transmite societatea Vital. 
Reprezentantii acesteia participă în cadrul acestui eveniment cu un stand propriu, alături de colegii lor din Comitetul Teritorial Transilvania. 
 
EXPOAPA 2023 - Sibiu
Cea mai mare desfășurare de forțe din domeniul apei, Forumul Regional al Apei “Dunăre - Europa de Est" a debutat astăzi la Sibiu. Pentru ca ne dorim să fim aproape de utilizatorii noștri și să le oferim cele mai bune servicii, suntem prezenți acolo unde profesioniștii din domeniu își prezintă produsele.  SC VITAL SA participa in cadrul acestui eveniment cu un stand propriu, alături de colegii din Comitetul Teritorial Transilvania
“Vă invităm să urmăriți postarile noastre pentru a afla noutăți și informații cu privire la cel mai mare eveniment care conectează profesioniștii apei.” se mai arată pe pagina de Facebook SC VITAL SA. 
 
 IMG 6003IMG 6013IMG 6014IMG 6015