Eveniment

SALVATORII MONTANI DIN MARAMUREȘ, ÎN VIZITĂ LA CEI AUSTRIECI

În săptămâna 21 - 27 Aprilie 2024 o echipă a Serviciului Public Salvamont Maramureș a participat la invitația unei structuri similare din Tirol, la un schimb de experiență.

PATRU VETERANI DE RĂZBOI MAI TRĂIESC ÎN MARAMUREȘ

29 aprilie – Ziua Veteranilor de Război este o zi la fel de importantă ca Ziua Națională.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A SECURITĂȚII ȘI SĂNĂTĂȚII ÎN MUNCĂ

De ”Ziua internațională a securității și sănătății în muncă“, cea mai importantă discuție s-a purtat în jurul prevenirii accidentelor de muncă și a bolilor profesionale, atât la nivel mondial, cât și la nivel național ori local.

AUTOMOBILELE DE COLECȚIE, LA EXPOZIȚIE

Cele mai vechi automobile din Maramureș s-au revăzut cu suratele din Sălaj și Satu Mare, la noi în oraș, pentru a luat parte la Parada Primăverii.

ONE-IT! EVENIMENT DEDICAT DIGITALIZĂRII

Compania ONE-It a organizat miercuri, 17 aprilie, la Hotel Magus, un eveniment dedicat digitalizării, care a fost un succes remarcabil!

”ÎNTRE SINE ȘI BANI”, CONFERINȚĂ DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ

Între noi și viața pe care ne-am dori să o trăim, stau mai puține obstacole decât credem.

CONCERT CARITABIL ”AM UN PRIETEN AUTIST”

Cu ocazia Zilei Mondiale de Conștientizare a Autismului, Asociația pentru Autism ”Magia Unicornilor” a organizat, la Teatrul de Păpuși, un concert caritabil.

”ZIUA PORȚILOR DESCHISE”, LA JANDARMERIA MARAMUREȘ

Ziua Jandarmeriei Române este marcată în fiecare an la 3 aprilie, dată la care, în anul 1850, domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica, a aprobat hotărârea Divanului Obştesc, semnând