Educație

ÎNTÂLNIRE ÎNTRE PRIETENI: ELEVI ȘI JANDARMI

Săptămâna Verde a fost pretextul perfect pentru elevii Colegiului Economic ,,𝑃𝑖𝑛𝑡𝑒𝑎 𝑉𝑖t𝑒𝑎𝑧𝑢𝑙" din Cavnic să-i invite pe jandarmi la școală pentru o nouă ,,lecție" interactivă despre munte și natură.

DEȘI POSTURILE S-AU SUPLIMENTAT, MAI TREBUIE CONSILIERI ȘCOLARI

Anul trecut, numărul consilierilor școlari a fost mărit la nivelul întregii tări, județului Maramureș revenindu-i 27 de posturi suplimentare.

ZIUA PĂMĂNTULUI, ALTFEL

Ziua Pamântului este nu doar pe data de 22 aprilie, așa cum oficial a fost sarbătorită ieri, ci în fiecare zi, fiindcă ar trebui să avem grijă de planeta noastră în orice moment.

COLEGIUL TEHNIC ”GEORGE BARIȚIU”- 50 DE ANI DE EXISTENȚĂ

O jumătate de secol, atât a împlinit Colegiul Tehnic ”George Barițiu” din Baia Mare.

ELEVII PARTICIPANȚI LA „COMUNIADA” 2024, PREMIAȚI

Aproape 200 de elevi de la sate și peste 400 de profesori și instructori implicați în concursul „COMUNIADA” 2024 au fost astazi premiați în prezența oficialităților județului.

EXPERIENȚĂ INEDITĂ: ELEVII LA LIMONADĂ CU POLIȚIȘTII

Elevii din Baia Mare au avut parte de o experiență inedită cu polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

ÎNCEP ÎNSCRIERILE COPIILOR ÎN CLASA PREGĂTITOARE

Încep înscrierile copiilor pentru clasa pregătitoare.

DROGURILE! CUM FAC TINERII DIFERENȚA DINTRE BINE ȘI RĂU?

În timp ce autoritățile, părinții și societatea civilă fac tot posibilul să îi țină departe de droguri, sunt tineri care le consuma aproape nestingheriți indiferent de ce, cum și câte li s-ar spune.