Educație

ELEVII PARTICIPANȚI LA „COMUNIADA” 2024, PREMIAȚI

Aproape 200 de elevi de la sate și peste 400 de profesori și instructori implicați în concursul „COMUNIADA” 2024 au fost astazi premiați în prezența oficialităților județului.

EXPERIENȚĂ INEDITĂ: ELEVII LA LIMONADĂ CU POLIȚIȘTII

Elevii din Baia Mare au avut parte de o experiență inedită cu polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

ÎNCEP ÎNSCRIERILE COPIILOR ÎN CLASA PREGĂTITOARE

Încep înscrierile copiilor pentru clasa pregătitoare.

DROGURILE! CUM FAC TINERII DIFERENȚA DINTRE BINE ȘI RĂU?

În timp ce autoritățile, părinții și societatea civilă fac tot posibilul să îi țină departe de droguri, sunt tineri care le consuma aproape nestingheriți indiferent de ce, cum și câte li s-ar spune.

POLIȚIA PENTRU SIGURANȚĂ ȘCOLARĂ: ANTURAJUL STRICĂ ELEVII

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, prin Biroul Siguranță Școlară, desfășoară diferite activități pentru consolidarea unui climat optim de siguranță în unitățile de învățământ.

LAPTE, MERE ȘI CORN, ÎN SFÂRȘIT ÎN ȘCOLI

Pe când aproape nimeni nu se mai aștepta, având în vedere că mai sunt doar 3 luni până se termină școala, elevii au început să primească lapte corn si mere.

”ȘI PROFESORII POT SALVA”, DAR ȘI ELEVII

”Și profesorii pot salva” este genul acela de proiect datorită căruia dascalii nu vor avea ocazia sa spună vreodată ”n-am putu face nimic”.

EXPERIENȚĂ EDUCAȚIONALĂ ALĂTURI DE POLIȚIȘTI

Circa 500 de elevi ai mai multor unități de învățământ, au răspuns "prezent" invitației polițiștilor din Ulmeni și au ajuns la întâlnirea organizată special pentru ei, la sala sporturilor din oraș.