Cultură

ICONS, SPECTACOL GRANDIOS, ORGANIZAT DE EUROART

Nume mari ale muzicii internaționale vin în Baia Mare. Queen sau Pink Floyd sunt doar două dintre ele.

„SPECTACOLUL INTELIGENȚEI UMANE”, VĂZUT DE VIORICA PÂRJA

Intrebări și provocări este emisiunea găzduiă de Plus Tv și realizată începand din 2015 de Viorica Pârja, ziarist și om de televiziune, care de-a lungul anilor, a avut sute de invitați.

ȘCOALA BĂIMĂREANĂ DE PICTURĂ, ÎN IMAGINI, PRIN ORAȘ

La aniversarea celor „125 de ani de poveste cu artă și artisti la Baia Mare”, în anul 2021 s-a gândit un proiect artistic.

TEATRUL DE PĂPUȘI PREZINTĂ PIESE ÎN ORICE ZI, NU DOAR SÂMBĂTA

Sâmbătă, copiii sunt invitați la Teatrul de Păpuși. De fapt, nu doar la sfârșit de săptămână sunt puse în scenă spectacole pentru cei mici.

VIORICA PÂRJA LANSEAZĂ CARTEA ”SPECTACOLUL INTELIGENȚEI UMANE”

Intrebări și provocări este emisiunea găzduiă de Plus Tv și realizată de Viorica Pârja, ziarist și om de televiziune, care, de-a lungul anilor, a avut sute de invitați.

CORUL MADRIGAL ESTE ÎN MARAMUREȘ, ÎNTR-UN TURNEU EXTRAORDINAR

După succesul turneelor și spectacolelor susținute în ultimii ani, care au adunat mii de spectatori în sălile de concerte din țară, Corul Madrigal întâlnește comunitatea din Maramureș în cadrul unui nou proiect.

ÎN BAIA MARE VINE ”O NOAPTE FURTUNOASĂ"

Cu o seară de pomină și ”O noapte furtunoasă”, cam așa se va încheia ziua de 14 mai, când, pe scena Sălii de spectacole ATP Tech Center, vin să joace pentru băimăreni unii dintre cei mai iubiți actori, într-o piesa, citită pentru prima dată de autorul ei in 1878.

”SISTEMUL PERFECT”, O COMEDIE DESPRE MARIAJ

Într-o seară plină de haz și farmec, băimărenii au urmărit o comedia “Sistemul Perfect”.