Politic

VASILE VLAȘIN ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU PARLAMENT

Partidele si-au depus listele pentru Parlamentul Romaniei.

ORDINEA PE BULETINUL DE VOT PENTRU PREZIDENȚIALE

Aproximativ o luna și jumătate mai este până la alegerile prezidentiale, timp în care românii se pot decide pe cine să voteze drept președinte al țării.

Ciucă: Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat.

Sunt candidatul PNL la Președinția României. Știu ce înseamnă să respecți deciziile CCR și să nu le comentez, indiferent ce opinie personală am.

PRIORITATE ÎN SENAT: SALARIUL MINIM ADECVAT

Stabilirea unui salariu minim adecvat în România poate fi realizată doar printr-un dialog social autentic.

Deputatul Alexe susține consolidarea parteneriatului dintre Parlament și Crucea Roșie

Deputatul maramureșean Florin-Alexandru Alexe a susținut în plenul Camerei Deputaților ratificarea unor acorduri ale Guvernului României cu Comitetul Internaţional al Crucii Roşii și Federaţia Internaţională a Societăţilor de Cruce Roşie şi Semilună Roşie.

Peste 250 de kilograme de mere din livada proprie și 160 de saltele noi, donate copiiilor din Galați de senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș

Impresionat de situația sinistraților din Galați, senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, a făcut un gest umanitar care se adaugă inițiativelor comune ale grupului liberal din Parlament.