Parteneri

RADIO KISS FM - www.kissfm.ro

Kiss Fm Baia Mare este un partener și un prieten al PLUS TV Maramureș. Kiss fm poate fi ascultat pe fundalul programului Videotext al televiziunii noastre.

 

PHOTO 2023 03 20 14 36 16

SITE-UL DE ȘTIRI  - www.vasiledale.ro
Calitatea, obiectivitatea și promptitudinea cu care relatează tot ce înseamnă EVENIMENT în județul Maramureș a făcut ca www.vasiledale.ro să fie principala sursă de informare pentru maramureșeni. Peste 30.000 de cititori unici accesează zilnic site-ul de știri și află primii tot ce se întâmplă în Maramureș. 8 ani alături de voi! 7 zile din 7! 24 de ore din 24! Cele mai tari știri din Maramureș, exclusiv pe www.vasiledale.ro. Voi cititorii sunteți puterea, iar împreună suntem puternici! ÎMPREUNĂ! Noi, www.vasiledale.ro și PLUS TV Maramureș facem ca știrea ta să ajungă și la tv.

 

PHOTO 2023 03 20 14 35 27

GRAIUL MARAMUREȘULUI - www.graiul.ro

Graiul Maramureşului este principalul cotidian al județului Maramureș și este al Plus TV Maramureș. Este un ziar cu tradiție și de tiraj mare în Maramureș.

A fost și a rămas ziarul de suflet al maramureșenilor și principalul cotidian al Maramureșului. De aproape 34 de ani poartă semnificația duratei, traversând vremurile mereu în schimbare. De 15 ani este un partener fidel al Plus TV Maramureș. A rămas singurul cotidian tipărit al Maramureșului, un seismograf al realității. O dovedesc longevitatea și tirajul mare, care demonstrează încrederea de care se bucură în rândul cititorilor din Maramureș. 34 de ani nu reprezintă un mister, ci crezul statornic al ziaristului în raport cu cititorii săi.

Graiul Maramureșului și Plus TV, parteneri pentru obiectivitate, corectitudine și responsabilitate!