Sănătate

CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ- 148 DE ANI DE LA ÎNFIINȚARE

Ziua Crucii Roşii Române este marcată, anual, la 4 iulie.

ALCOOLUL TE FACE SĂ-ȚI PIERZI SIMȚURILE, NU PROBLEMELE!

Alcoolul, la fel ca țigările și chiar drogurile, devine din ce în ce mai prezent în viața tinerilor care, din bravadă mai ales, nu se dau înapoi de la a-l consuma.

INVESTIȚII DEJA FĂCUTE ȘI ALTELE ÎN PLAN, LA SPITALUL JUDEȚEAN BAIA MARE

Spitalul de Urgenta ”Dr Constantin Opriș” din Baia Mare este primul spital din țară care are un parc fotovoltaic.

UNITATEA DE PRIMIRI URGENȚE A FOST INAUGURATĂ AZI

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare a fost inaugurată astăzi, în prezența Ministrului Finanțelor, Marcel Boloș.

2023: PRODUSE DE PESTE 10 MILIOANE DE LEI, RETRASE DE LA VÂNZARE

Un raport al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Maramureș arată faptul că anul trecut, în județul nostru, au fost oprite definitiv de la vânzare marfuri neconforme în valoare de aproape 6 milioane de lei.

FESTIVALUL DE TEATRU APROAPE”, LA SPITAL

Dacă unii copii n-au putut să meargă la teatru, internați în spital fiind, Festivalul ”Aproape” le-a făcut o surpriză micilor pacienți trimițând actorii la ei în saloane.

ÎNCEPE DIGITALIZAREA SERVICIULUI DE AMBULANȚĂ MARAMUREȘ

Zilele acestea a fost semnat Contractul de finanțare pentru proiectul "Digitalizarea Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș".

PENTRU COPII, TERAPII TRADIȚIONALE ȘI CU ANIMALE, ÎN CENTRUL ALTHERA

Centrul de terapii Althera, construit în Recea, funcționează în subordinea Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și se situează printre cele mai complexe centre de terapii alternative pentru copii cu dizabilități.