Sănătate

PENTRU COPII, TERAPII TRADIȚIONALE ȘI CU ANIMALE, ÎN CENTRUL ALTHERA

Centrul de terapii Althera, construit în Recea, funcționează în subordinea Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și se situează printre cele mai complexe centre de terapii alternative pentru copii cu dizabilități.

DONÂND SÂNGE, ANGAJAȚII VITAL SALVEAZĂ VIEȚI

Într-o singură zi, 40 de oameni au contribuit la salvarea altor 100.

REAMENAJAREA UPU DE LA SPITALUL JUDEȚEAN AVANSEAZĂ

În aproximativ o lună și jumătate, renovarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare se va încheia.

CREȘTE NUMĂRUL BOLNAVILOR DE CANCER TRATAȚI ÎN SPITALUL JUDEȚEAN

Sunt tot mai mulți bolnavi de cancer. La Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare numarul persoanelor tratate de această maladie, indiferent de tipul ei, a crescut în ultima vreme.

DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAȚĂ

Ca în fiecare an, în preajma datei de 3 aprilie - ziua lor, jandarmii maramureșeni se alătură campaniei derulate de Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Română „Donează sânge, salvează o viață”.

GREVĂ DE AVERTISMENT ÎN SĂNĂTATE

Aproape 20.000 de angajaţi din peste 300 de unităţi medicale din întreaga ţară și-au oprit activitatea, astăzi timp de o oră, alături de ei și cei din Baia Mare, afiliati Federației Solidaritatea Sanitară.

DOTĂRI NOI ȘI INTERVENȚII ÎN PREMIERĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN BAIA MARE

Cel puțin pe unele segmente, Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare se ridică la nivelul celor occidentale.