Actualitate

ATENȚIE LA ȘERPI!!!

Drumețiile pe munte ne reîncarcă bateriile, iar frumusetea naturii nu cunoaste limite. Uneori însa, și chiar din ce în ce mai des, întâlnirile cu şerpii strică bucuria turiștilor.

ÎNLOCUIȚI DUPĂ CE ȘI-AU DAT DEMISIILE

Luni, 15 aprilie, în şedinţă publică, au fost desemnaţi, prin tragere la sorţi, preşedinţii și locțiitorii președinților birourilor electorale de circumscripţie înfiinţate în vederea organizării şi desfăşurării alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie.

METODA ”ACCIDENTUL” : INFRACTORUL CU NR.3, PRINS

Vineri, 12 aprilie, jandarmii au reușit să prindă o femeie și un bărbat, suspecți în cazul a două femei înșelate prin metoda ”Accidentul”.

NOU! OPERAȚII DE CATARACTĂ FĂRĂ BISTURIU CU „ROBOTUL NEO”

Cataracta poate fi acum tratată mai eficient și mai sigur ca niciodată, datorită chirurgiei de ultimă generație cu ROBOTUL NEO, disponibilă la Clinica Vitreum.

PREGĂTIRE ȘI EXAMENE DURE, PENTRU A DEVENI SALVAMONTIST

Cu o frecvență de neinvidiat, salvatorii montani fac ceea ce știu ei mai bine: protejează oameni și îi scapă din situații critice pe aceia care solicită ajutor.

TRAGEREA LA SORȚI PENTRU ALEGERILE LOCALE ȘI EUROPARLAMENTARE

Tribunalul Maramureș a organizat astăzi şedinţa în care s-a efectuat tragerea la sorţi cu privire la cei care vor conduce birourile electorale.

EXCLUSIVITATE! DECLARAȚII ALE CRIMINALULUI ÎN SERIE ȘI ALE VECINILOR

Vă amintiți că, în urma cu câteva zile, a fost eliberat din închisoare cel supranumit, prin anul 2000, ”Brancardierul morții” și cel mai prolific ucigaș in serie de după revoluție.