Politic

Senator Sorin Vlașin: PSD este mai puternic ca niciodată

Senator Sorin Vlașin: PSD este mai puternic ca niciodată

PSD a demonstrat la Congresul de astăzi că este mai unit și mai puternic ca niciodată și că este partidul de care România are nevoie. 
Președintele Marcel Ciolacu a fost reconfirmat în funcția de președinte a partidului și sperăm că va fi ales și în cea de președinte a României, fiind singurul candidat cu un plan realist, echilibrat pentru țară, singurul candidat care știe; poate și vrea să construiască un viitor în siguranță și bunăstare pentru toți românii. 
 thumbnail 3
 
"Mă bucur foarte mult că președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea are o poziție foarte importantă în noua structură de conducere a partidului, fiind ales vicepreședinte pentru Administrație și Infrastructură, două domenii extrem de importante în care Gabriel Zetea are experiență și poate aduce plus valoare. Acestă funcție este o nouă confirmare a valorii sale profesionale și umane, pe care noi, colegii lui și noi maramureșenii o cunoaștem și o apreciem, fapt demonstrat din plin de rezultatul istoric al votului din 9 iunie.Prin această funcție Gabriel Zetea va reuși să facă și mai multe pentru Maramureș și să obțină și mai mult sprijin pentru comunitățile maramureșene." a declarat senatorul PSD Sorin Vlașin. 
 
 Acesta are convingerea că structura de conducere confirmată astăzi prin votul delegaților la Congres va duce Partidul spre două noi victorii la cele două runde de alegeri din acest an.
 "Avem cea mai performantă echipă, avem oameni cu minte dar și suflet și ne pasă cu adevărat de toți românii! PSD este pregătit pentru un următorul pas, pentru a oferi românilor un altfel de președinte și un mod model de reformare a României!
După 20 de ani, România are nevoie de un președinte echilibrat, drept și demn, apropiat de oameni, care să ducă țara acolo unde ii e locul!" a precizat Vlașin.